Je kunt elke week instromen          Studenten alle niveaus zijn welkom        Geen abonnementskosten, je betaalt per les

I’m so excited, and I cannot hide it! Mijn Yoga Therapy leeravontuur begint

YogaGarden Amsterdam
Ik herinner me deze prachtige plek in hartje ❤️ Amsterdam, YogaGarden in de prachtige Jordaan, waar ik in 2008 begon met mijn eerste yoga teacher training🌿
Wat was het een leuke opleiding, ik genoot van elke minuut! Ik kon maar niet genoeg krijgen van de filosofie, meditatie, anatomie, sanskriet, chanten, pranayama, samen oefenen en lesgeven, de gemeenschap!

Ik ben nooit gestopt. Nu, vele teacher trainings, cursussen, workshops en lessen later, heb ik ontzettend veel zin om te starten met mijn yogatherapie curriculum. Volgend op mijn recente I AM Yoga Nidra certificering, heeft de yogatherapie me op de een of andere manier gevonden, en ik kijk er enorm naar uit om verder te studeren en mezelf te ontwikkelen op yogagebied. Zodat ik altijd nieuwsgierig en ruimdenkend kan blijven, en jou en je welzijn beter van dienst kan zijn als yogadocent🌳

Ik zal af en toe wat van mijn leerreis met je delen. Heb je in de tussentijd vragen of speciale verzoeken? Stuur me dan gerust een berichtje. Misschien weet ik het antwoord niet (meteen)🤔, maar ik zal mijn best doen om erachter te komen ~ en misschien kunnen we ook samen dingen oplossen❤️

Want alles is in beweging, en niks is vast, en open blijven is iets wat ontzettend goed in mijn straatje past✌🏽

Liefs,
~ PURE Yoga🧘‍♀️

Meer nieuws

Beach Yoga Relax Retreat Zandvoort 4 december 2021

Een heerlijke retreatochtend aan zee met relaxte yoga, meditatie, stoelmassage en lekker vega eten. Gun jezelf een deze mini-break in de prachtige omgeving direct aan het strand van Zandvoort –

Retreat

Beach Yoga Relax Retreat Zandvoort 30 oktober 2021

Een heerlijke retreatochtend aan zee met relaxte yoga, meditatie, stoelmassage en lekker vega eten. Gun jezelf een deze mini-break in de prachtige omgeving direct aan het strand van Zandvoort –